Slik deaktiverer du varsler når enheter kobles til nettverket ditt

Slik deaktiverer du varslinger når enheter kobles til nettverket ditt:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Gå til Smart hjem-blokken, og klikk på Vis-knappen i delen Smart Home Monitor.
    • I hovedprogramvinduet klikker du på Vis-knappen i delen Smart Home Monitor.
    • Klikk på <nettverksnavn>-lenken som vises i den nedre delen av hovedvinduet.
  3. I vinduet Smart Home Monitor klikker du på Vannrette prikker-knappen ved siden av nettverket og velger elementet Deaktiver varslinger.

Kaspersky-programmet viser deg ikke lenger varsler hvis enheter kobler til dette nettverket.

Du kan også deaktivere varsler for det valgte nettverket når Kaspersky-programmet viser deg et varsel om at en enhet har koblet til dette nettverket. Det gjør du ved å klikke på koblingen Deaktiver varslinger for dette nettverket i varslingsvinduet.